fredag, 06 april 2018 05:15

Hvis man gerne vil starte en ny tradition i klubben...

Hej alle :)
Som mange af Jer sikkert ved, vil min mand, John, mig, m.fl. gerne starte en tradition i SMCC hvor vi, for at tilgodese alle medlemmer

- også dem der har svært ved at nå at komme med på onsdagsturene i Åbenrå - laver nogle køreture med start fra Madeskovens samkørselsplads i Sønderborg.
Vi er startet i det små ved at køre fra Madeskoven tirsdage kl. 18:30. Ved det sidste møde mødte 9 medlemmer op, så det var meget postivt.

De spørgsmål der volder problemer er: Skal vi mødes en fast dag på et fast klokkeslet? - Eller skal vi oprette spontane ture på forskellige dage og på forskellige klokkeslet hver uge?
Jan Pharao, der ellers først gik ind for en fast ugedag, foreslog en rotation hvor man hver uge havde et mål: Kalvø, kørsel med gutterne i Åbenrå, Kollund, Mommark Marine osv. - Det så ud til at falde i rigtig god jord! :)
Nu her tidligt i foråret vil mange gerne tidligt afsted - andre skal først hjem fra arbejde - og nogle skal køre langt for at være med.... så det er rigtig svært at finde et tidspunkt, som passer de fleste... :)

Skriv hvad I synes! :)

Se hele tråden i forum http://smcc.dk/index.php/forum?view=topic&catid=10&id=59

Læst 74 gange
Mere i denne kategori: Antal brugere »