Bestyrelsesmøde d. 1. oktober

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Nu har vi bestyrelsesmøde d. 1. oktober.

Umiddelbart er det bare et bestyrelsesmøde. Akkurat lige som andre bestyrelsesmøder.

Vi har selvfølgelig hele tiden noget at tage stilling til.

 

Der er de specielle ting som jubilæerne, generalforsamlinger og lignende.

Så er der det vigtigste, nemlig den normale drift, der omfatter generel planlægning af årets aktiviteter med detailplanlægning inden trykning af ethvert klubblad. Så kommer det også på hjemmesiden, der bliver sat personer og tider på til aktiviteterne. Her til kommer de såkaldte spontanture, der spontant opstår og folk får dem selv sat i hjemmesidens kalender. Det hele kører bare så glat. Folk aktiverer sig selv og påminder formanden om dette og hint, så meget lidt i sidste ende glemmes. Her på det sidste bliver jeg husket på aftalen om spisning på Christies i Sønder Hostrup til Sort Sol samt Bent Holms sæsonafslutning onsdagen før sommertid slutter, altså det med, at brødtorten er klar. Pistolskydning blev aflyst; men et medlem arrangerer straks en erstatningstur til et gods på Holstens østkyst. Tekst og billeder bliver efterlods sat på hjemmesiden og der vises en fantastisk tur.

Jeg kan heller ikke lade være med at tænke på arbejdet med og under jubilæet. Vi mænd har en plan. Når vi så er færdige med den, går det lidt i stå og vi går over til småsnak. Helt ubemærket tager kvinderne så teten og alle de ting, der f.eks. er glemt automatisk taget op og ekspederet. De skælder ikke engang ud. Kvinder må have en særlig evne og det er hele vejen lige fra fru kasserer og hen til det nyeste fru medlem.

Vi er 173 medlemmer, det højeste antal nogen sinde. Det er ikke meningen, at almindelige medlemmer skal yde særlig indsats, men det bliver så meget nemmere for bestyrelsen og bedre for klubben, når nogle stykker er aktive. Vi skal arbejde for, at denne gode tilstand af engagement og atmosfære fortsætter ud i fremtiden.     

Læst 56 gange Senest ændret søndag, 16 september 2018 15:30
Mere i denne kategori: « Formandens tale

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.