Udskriv denne side

Udvikling eller afvikling!

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Udvikling eller afvikling!

Det er vigtigt, at SMCC udvikler sig hele tiden. Vi kan desværre se, at især efter hver kontingentbetaling, mister vi en del medlemmer.

Tilsvarende nye medlemmer skal hentes ind. Det er vigtigt, at kendskabet til klubben udbredes. Den bedste måde er at få udenforstående til at deltage. Hvis I kender nogle motorcyklister, så få dem med til vore arrangementer. De behøver ikke at være medlemmer. Det bliver de, hvis de føler sig velkomne. Medlemmernes arrangerede arrangementer er gode til formålet.

Karina og Bentes varme hveder er eksempelvis et medlems arrangeret arrangement. Det er altså dem, der er vigtige. Af samme slags har vi i juni Karens mølleløb, Bjarne Becks køretur, Pia og Henriks grill på vingården, og Iris’ storketur til Bergenhusen. I juli fortsætter det med arrangementer arrangeret af medlemmer så som Lilian og Hennings grillaften i Guderup. Sådan har det kørt i mange år og kun med få justeringer.

Vi har tænkt på at afholde et klubbetalt lille træf. Vi kunne kalde det overskudstræf.

Der skete jo følgende. Vi nåede 50 års jubilæet. Det skulle holdes, og det ville nok blive dyrt, og det ville heller ikke gøre noget. Samtidig steg jo Post Nords porto med flere niveauer, så klubkontingentet nok ville ende med at være i underkanten. Vi anmodede generalforsamlingen om at måtte sætte årskontingentet op med 50 kr. Det fik vi lov til. 50 kr. var jo kun halvanden hotdog, så det skulle nok gå. Kasserer Erika er bestyrelsens nøjsomme sjæl. Hun mente, at vi kunne tilgodese klubkassen ved selv at køre blade ud i de nærmeste områder og så lade Post Nord om de dyre og umulige. Til jubilæet havde vi besluttet mad og vin i ubegrænsede mængder til alle deltagere, om de var medlemmer eller ej. Prisen var kun 150 kr. pr. deltager. Det viste sig, at jubilæet økonomisk kom til at hvile i sig selv og at bladudbringningen var langt mere profitabel end forudset. Det har betydet, at klubkassen er godt polstret og at vi ville give lidt tilbage.

Der er kommet lidt ud om dette her, og der har været kritiske røster gående ud på, at de, der ikke kan deltage dermed snydes. Problemet kendes jo overalt i samfundet. Bare se med det kongelige teater, hvor de, der ikke kommer der betaler, for noget de ikke bruger. Selv om vi lever i en nulfejlskultur, hvor vi er bange for at blive kritiseret, har vi besluttet at fortsætte med projektet. Det er planlagt til at løbe af stablen d. 4. og 6. oktober. Vi arbejder på det, men er lydhøre for kommentarer.

/Poul

Læst 8086 gange Senest ændret Tirsdag, 25 Juni 2019 06:21
Log ind for at skrive kommentarer