Pouls Kappel tur d. 2. juni.

Mere
1 måned 1 uge siden - 1 måned 1 uge siden #269 af Poul Petersen
Pouls tur rundt på Angel d. 2. juni.
Det er jo sådan lidt med spænding, at man møder op til ens eget arrangement.
Gider mon overhovedet nogen at komme? Jeg mødte kl. 10.50 på det efter Kubikken oplyste sted, nemlig ”Ved Rulletrappen” lige efter Kruså grænseovergang. Der var god deltagelse: Jonna og Werner med sidevogn, Jan med barnebarnet Simon, Knud Oluf og Lars, Bent fra Genner, Hans-Werner, Jack Bülow samt, Leif Jacobsen og undertegnede. Leif var på BMW R80R. Han har været klubmedlem i efterhånden mange år, Men ikke rigtig deltaget på grund af sit travle 2-hjuls Center i Vollerup. Det var i øvrigt Leif, der anmodede om flere søndagsarrangementer, så de forretningsdrivende også kan komme med. Det skriver vor arrangementskoordinator Helge sig sikkert bag øret, når han læser det her.
Turen gik indledningsvis ad den gamle Eckernförder Landstrasse og direkte ind i den nordlige del af Slesvig, hvor vi i Bistro Zander Nordlicht på havnen fik lidt til Halsen. Vi kørte ad Sliens nordside til Mysunde og tog den lille færge til Kosel. Her fra ad små veje til Kappel, hvor vi holdt en halv times pause. Vi besøgte Scheersbergs Bismarck tårn, der er sat op til hyldest af ”Jernkansler Bismarck”, som vi tabte til på Dybbøl. Hans motto: ”Vi tyskere frygter kun Gud, og ellers intet i denne verden”. Den slags bygværker blev efter 1864 sat op på Dybbøl og på Knivsbjerg. Efter folkeafstemningen i 1920 blev de danske Bismarcks bygværker sprængt. Det ville vi ikke have stående. Sidste pause inden vi kørte hver til sit var i Langballigau, hvor vi fik is. Hele eftermiddagen gik på en god måde.
Næst sidste billede er en ny Kawasaki H2 med kompressor og over 212 heste. Werner og Jonna kom som det ses ikke med på billedet fra Bismarck tårnet.
Tak for deltagelsen. Poul P

.
Sidste redigering: 1 måned 1 uge siden ved Poul Petersen.
Følgende bruger(e) sagde tak: jmaron

Venligst Log på for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.558 sekunder