Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Hemmelig Nøgle Husk mig
 • Side:
 • 1

EMNE: Særligt fra det forgangne år.

Særligt fra det forgangne år. 04 Jan 2019 20:03 #403

 • Poul Petersen
 • Online
 • Indlæg: 161
Webmaster Henrik Frandsen har haft en bemærkning om, at der er for lidt gang i hjemmesiden.
Han opfordrer folk til at gøre en indsats. Jeg prøver igen. Denne gang med, hvad jeg synes af specielle hændelser eller andet, der er sjovt fra det forgangne år.Billede 1: Vi kan kalde det Nostalgi: Det gamle klubhus vest for Rise Hjarup, hvor Flagermusene i 1974 startede efter, at de var brudt ud af SMCC. Vi har altid holdt kontakten. Huset er netop fjernet på grund af etablering af ny afkørsel fra motorvejen, hvor Bodum-vejen krydser.Billede 2:Det kan vi kalde Overrumpling: Smadrede hårmyg. Normalt i løbet af foråret men sommetider også i løbet af efteråret forekommer store sværme af hårmyg. Jeg strøg igennem sådan en flok. De var vel over en strækning på 100 meter. Disse myg suger intet blod og er betydning for bestøvningen af tidlige blomstrende planter. I løbet af foråret ernærer hårmyg sig af nektar og søde udskillelser fra andre insekter. Larverne kan ødelægge nytteplanters rødder. Man kan diskutere om de er nytte- eller skadedyr.Billede 3: Det kan vi kalde Æstetik: Rundtur på BSA. Næstformand i Dansk BSA klub, Niels Nielsen lavede en tur rundt i det sønderjyske. Der var besøg hos Poul Thomsen. Han har den flotteste BSA Firebird Scrambler. Niels Nielsen er også medlem i SMCC.


Billede 4: Stor oplevelse: Verdens BSA klubber holder internationale rallys. Denne gang i Paris. SMCC-medlem John Iversen og jeg var på stedet i en uge. Billedet viser en del af BSA-erne på åbningsdagen.


Billede 5: Det kan kaldes Overvældende: Kvinder er som mænd af forskellig observans. Nogle er ikke til at undgå at få øje på. Billedet er fra en billetkø i Paris.


Billede 6: Kald det God Smag: En ældgammel ost fra Brugsen. Langt over sidste salgs dato. Den skulle have været destrueret; men jeg kæmpede så længe med uddeleren, at jeg fik den til en 10-er. Mærkeligt, at så velsmagende ting skal være forbudt.


Billede 7, 8 og 9: Vi kan kalde det Overmod: Professionelt rally på Felstedmark. Min datter indbød til en tilskuerplads i deres have. Nogle landede på taget og mennesker fik en hård behandling. Redningsmandskabet sikrer her, at hovedet ikke falder helt af eller falder ned i maven. Motorernes tunings udstyr var nemt at få øje på.
Billede 10: Store øjeblikke: Guffes og min samlede 140-års dag i Vilsbæk. Der var over 90 til spisning. Det var en smal sag med alle de, der uopfordret hjalp til både før og efter .

Venligst Log på for at deltage i samtalen

 • Side:
 • 1
 • Ikke tilladt: at oprette nyt emne.
 • Ikke tilladt: at svare.
 • Ikke tilladt: for at tilføje filer.
 • Ikke tilladt: at redigere din besked.
Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

SMCC's faste arrangementer

08 Jan 2020
19:00 - 00:00
Nytårskaffe
26 Jan 2020
13:00 -
Gule ærter på Kværs Kro
05 Feb 2020
19:00 -
Klubaften hos Owe
21 Maj 2020
Steens Kristihimmelfartstur

SMCC's Spontane ture / arrangementer

Ingen begivenheder

Nyeste Kubikken

nov19

Seneste regionsreferat

pdf logo Brede MC 11. oktober 2019

kunena sidste indlæg