Referat fra generalforsamlingen

Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)

Referat fra generalforsamlingen d. 18/11-2018

Referatet er et handlingsreferat med hovedpunkter.

 

1: Teddy blev valgt til ordstyrer:

2: Formandens beretning.

 • Årets gang blev gennemgået. Det meget vigtige i klublivet er medlemmernes engagement. Der er god stigning i såkaldte spontane ture arrangeret af medlemmerne. Johns virksomhedsbesøg hos OJ Electronics skulle have været nævnt.

3: Kassererens beretning:

 • Økonomien er som det er planlagt. Der er udvist godt overskud. 50 års jubilæumsarrangementet gav glædelig vis et meget lille underskud. Årsagen er også, at Lions Club gav tilskud til fremstilling af jubilæumsskriftet samtidig med, at ”Fotosjov”, der står for fremstilling af skriftet, havde tilbud, lige som det passede for os. Kontingentforhøjelsen hjalp naturlig vis også til. Kubikken er blevet en noget billigere omgang efter, at vi selv distribuerer. Posterne i regnskabet blev gennemgået hver for sig.

4: Regionssamarbejdet:

 • Det skal vi have bedre styr på. Bestyrelsen skal finde en løsning.

5: Webmasters beretning:

 • Hjemmesiden bliver flittig brugt. Der kikkes rigtig meget på den alle steder fra. Det er efterhånden svært at forestille sig klubben fungere i sin nuværende form uden denne hjemmeside.

6: Indkomne forslag: Der var ingen.

7: Valg til bestyrelsen:

 • Formand Poul blev genvalgt.
 • Leif Andersen blev genvalgt.
 • Suppleant Allan blev valgt ind i bestyrelsen i stedet for Bent Holm, der trak sig.
 • Ny suppleant blev Karen Jensen Dam. Jønne Branderup genvalgtes som suppleant.
 • Teddy genvalgtes til revisor og Karina genvalgtes til revisorsuppleant.

8: Eventuelt:

 • Der var forslag fremme om en datebase med telefonnumre og mailadresser. Hidtil har det været kompliceret på grund af, at flertallet af medlemmerne glemmer at meddele de ændringer, der hele tiden kommer. Vi ser, at det ender med en lang liste, hvor en stor andel er fejlagtig efter bare ½ år. Det er ikke blevet lettere med EU's persondataforordning. Bestyrelsen vil tage problemet op og komme med en beslutning.
 • Vi skal tage godt imod medlemmers initiativer og ikke fokusere på om noget går galt. Et eksempel blev drøftet og det var Johns efterårstur ned over Husum. Undertegnede opfattede det således: Et tidligt punkt på GPS misses af John. Vi kører lidt rundt i Flensborg. Men så får nogle ikke ”sat sig af” og andre svinger desværre af efter et skilt til Husum, uden at der var placeret en afsætter. Hele bagtroppen kører uden styring lige ud gennem flere lyskryds og ser ingen afsætning for til sidst at ende i gårdspladsen hos Flensburger Brauerei. Alle blev spredt for alle vinde og John kunne intet gøre eller rettere, han aner ude i fronten slet ingen ting. Bagtroppen fandt hovedfeltet, idet man kendte turens hovedpunkter. Kun manglede vi feltet omkring Leif Jørgensen. Der var telefonkontakt med dette felt; men de dukkede efter en rimelig tid ikke op ved ventestedet. Hovedfeltet ville videre og John opgav modstand (Leif Jørgensen kaldte det gruppepres) og man kørte til det nærmeste, der var Tönning og håbede på telefonkontakt til det manglende felt. Jeg kan som turdeltager ikke se, at John kunne have gjort andet i den situation. Turen var godt nok planlagt. Man kan undgå sådan en situation ved slet ikke at lave noget; men så dør det hele. Hurra til John for at lave denne tur og dens afvikling. Vi skal vi smile af det og være opmærksomme til næste gang. Håber ikke, at John har mistet modet.

Poul, referent.

Læst 3062 gange Senest ændret Søndag, 18 November 2018 21:48
Mere i denne kategori: « Det er nu blevet forår:
Log ind for at skrive kommentarer

Login (Kun for medlemmer)


Husk kontingent

SMCC's Spontane ture / arrangementer

06 Apr 2019
YAMAHA-DAG 2019
13 Apr 2019
09:00 - 15:00
Stumpemarked
13 Apr 2019
14:00 -
Åben hus Sydals MC
22 Maj 2019
19:15 -
Nydambåden sammen med Jaguar bilklubben.
01 Jun 2019
12:00 - 00:00
Prison INK Bike Meet
01 Jun 2019
12:00 - 00:00
Fjelbytræf 2019
31 Aug 2019
Rømø Motor Festival

Nyeste Kubikken

Seneste regionsreferat

Forum sidste indlæg

Anmodning om medlemskab

Udfyld nedenstående formular. De indtastede oplysninger i nedenstående formular, er kun til internt brug og vil ikke blive videregivet til andre.

Vær venlig at skrive dit navn
Vær venlig at skrive dit telefonnummer
Vær venlig at skrive din e-mail adresse Mail adresse er ikke gyldig
Vær venlig at skrive din adresse
Vær venlig at skrive dit postnummer og by
Vær venlig at skrive din meddelse
(For medlemmer) Anmod om oprettelse af login til hjemmesiden.

Alle felter SKAL benyttes med relevante oplysninger. Udfyld nedenstående formular og jeg opretter dig hurtigst muligt ! De indtastede oplysninger i nedenstående formular, er kun til internt brug og vil ikke blive videregivet til andre.

danlenfrdeisnoplsv

Nyheder

Besøgende i dag 0

Besøgende i går 62

Besøgende den sidste uge 218

Besøgende den sidste måned 1059

Lige nu er 309 gæster og ingen medlemmer online


 Copyright© 1968 - 2019 SMCC.dk. All rights reserved.