Lidt om SMCC

og måske også velkommen til dig som nyt medlem.

Vi er i dag ca. 100 medlemmer, og som navnet siger, koncentreret omkring det sydlige Jylland. Klubben er startet i 1968, og 55-års jubilæum er et overstået kapitel.

Vi forsøger at være en gruppe af motorcyklister, der ud over at være sociale, også er alment interesserede. Vore aktiviteter afspejler sig i høj grad i det. Et medlems husstand er også velkommen til vore arrangementer. Vi afholder ca. 20 af dem jævn fordelt hen over året. Vinteraktiviteter har vi også, og det er mindre vigtigt, hvordan man transporterer sig.

  • Vi leverer klubbladet " Kubikken ", det udkommer 4 gange om året, første gang d. 1. februar. Idéen i bladet er, at her fremgår tingene i det vide perspektiv. Der er de overordnede ting som fremtidens planlagte aktiviteter, medlemmernes turberetninger samt tilbageblik over, hvordan tingene er gået. Selv i disse computertider har vi valgt at bibeholde det fysiske klubblad af papir. Det er en god idé, idet klubben og dens identitet ligger til syne alle de steder, hvor klubbladet ligger, rundt om hos familierne, og hvor man dermed taler om bladet og klubben.
  • Vores hjemmeside er udbygget og velfungerende. Her af fremgår de mere aktuelle ting. Vil man holde sig opdateret er det godt at følge med her. Man kan også tilmelde sig til aktiviteter via denne side. Mest gavn af den får man, ved hos webmaster at registrere sig som registreret bruger, og få adgang til alting. Vil man ikke det, kan man læse alt her alligevel, om det så er gamle klubblade helt fra fordums tid.
  • SMCC har naturligvis også en Facebook side (FB). Søg på ” SMCC Kun for medlemmer ”. Denne FB side bruges primært til at fortælle her og nu, hvad der sker i SMCC, men også til lidt chat af forskellig slags. Opslagene på FB kan ses på vores hjemmeside, dog kan kommentarer ikke ses ligesom at man heller ikke kan se diverse kommentarer. Har man derfor noget på hjertet, kan man sagtens lave et opslag på FB. Dog, ønsker man at alle skal kunne kommentere opslaget, bør man lave det på hjemmesiden under fanebladet Forum.

Er du ikke medlem; men gerne vil være det, så kontakt sekretær Steen H. Eriksen mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hilsen SMCC’s bestyrelse.